手电大家谈-手电筒爱好者之家

注册成为会员,享受更多功能。

QQ登录

只需一步,快速开始

只需一步,快速开始

搜索
楼主: mic51

+我新买的surefire。。。。真好运气!

吊.........原來係自己人, 早響吖 {:1_235:}
e俾SF啦, 佢應該會send返個全新嘅比你架, 我試過 {:1_223:}

記得話比SF聽呢鑊嘢搞到你好卵失望, 對SF嘅產品無鳩晒信心, 仲搞到患上抑鬱症, 大小便失禁.......等等, 仲有d想自 殺, 唔排除會告到佢飛起, 可能SF就拿拿聲寄返支M3LT俾你添呀

吊.........原來係自己人, 早響吖 {:1_235:}
e俾SF啦, 佢應該會send返個全新嘅比你架, 我試過 {:1_223:}
Beroro 发表于 2011-4-8 22:43

B哥,sorry啰,一嚟我喺新仔,二嚟呢度又唔喺自己环头,点敢乱咁響朵吖?{:1_229:}

我呢次喺度呀之呀佐,都喺揾开心咋,费鸠事寄嚟寄去咯,咪一个唔觉意俾SF搅到
甩皮甩骨至俾番我,咁咪重大镬?{:1_215:}

唔駛寄返去架, email俾佢問吓先啦, 我上次齌email咋形, 相都無send比佢, 佢就拿拿聲出埋運費寄個新嘢俾我喇, 唔好俾咁多人知呀, 搞寸咗就無著數喇 {:1_217:}

記得話比SF聽呢鑊嘢搞到你好卵失望, 對SF嘅產品無鳩晒信心, 仲搞到患上抑鬱症, 大小便失禁.......等等, 仲有d想自 殺, 唔排除會告到佢飛起, 可能SF就拿拿聲寄返支M3LT俾你添呀 ...
Beroro 发表于 2011-4-8 22:57

如果我照足你教咁样同佢哋讲,另外再话家阵连扑嘢都起唔到头,你话有无机会攞2支M3LT呢?哈哈哈~~~~{:1_261:}

起唔到头咁大鑊{:1_239:}

起唔到头咁大鑊{:1_239:}
Beroro 发表于 2011-4-8 23:50

如果你都认为大镬{:1_272:} ,D鬼佬对呢味嘢更加择驶{:1_272:} ,咁真喺有机会攞够3支。哈哈哈~~~~{:1_231:}

一支你, 一支我, 一支1K2啱啱好 {:1_246:}
GO GO GO {:1_234:}

一支你, 一支我, 一支1K2啱啱好 {:1_246:}
GO GO GO {:1_234:}
Beroro 发表于 2011-4-8 23:58

啱数!去马。。。。。。。{:1_231:}

开心

Dear Customer,

The “orange peel” texture you are seeing on the reflector is part of the design of that lamp assembly.

Thank You

Andrew Wright

Technical Support Representative

design {:1_229:}

开心

直接搵久金保羅

金保羅都5G玩乜鳩 {:1_235:}
    橙皮杯變成剷皮杯 {:1_239:}

Dear Customer,

The “orange peel” texture you are seeing on the reflector is part of the design of that lamp assembly.

Thank You

Andrew Wright

Technical Support Representative ...
    time1200 发表于 2011-4-9 07:13

MD,我哋果3支M3LT岂不是无机?{:1_262:}
    一于出动我老婆大人,用寒文E俾佢老乡金保罗,睇吓会唔会有D腥气?{:1_239:}

金保罗返咗大陸, 約咗我去東莞 {:1_246:}

金保罗返咗大陸, 約咗我去東莞 {:1_246:}
    Beroro 发表于 2011-4-9 07:44

千祈唔好去厚街,有间鸡窦领咗嘢。。。。。{:1_239:}

你條粉腸都幾知定喎 {:1_268:}

呢个andrew梗喺食咗屎,咁昂鸠嘅理由都够胆乱up,睇怕真喺要同佢哋玩铺劲嘅至得{:1_243:}

你條粉腸都幾知定喎 {:1_268:}
    Beroro 发表于 2011-4-9 07:50

B哥,江湖险恶,出嚟泡最紧要知啶,哈哈哈!{:1_270:}